About.me.Finance- купи Gold и Silver за Печалба

King World News бе имащ край огнището Чат с милиардер Франк Giustra за сценарий, че "Silver" ще достигне US $ 500 и "Gold", за да достигне до US $ 10,000. Тук, в Швейцария, нещо невероятно се случва точно сега. Те излязоха от инициативата "Gold", които обсъждахме в блога преди, защото това ще направи швейцарски франк много силна. Следователно, това ще има лош ефект в ИЕ икономика, поради силна валута хора ще загубят работата си.
Швейцарският франк е поскъпването и идва в близост до 1.20 колчета с Euro. Финансовият министър се опасява, че то ще се счупи колчето, така че те инициира Negative 0.25% лихва. Отделно от това те започнаха да купуват неограничено количество евро също. Швейцария днес се е отказал от швейцарския франк и се присъедини към евро и цялата европейска икономика се управлява от Брюксел.




Швейцарската икономика е много по-силен от другите европейски сънародници. Така ще бъде валутата си, ако имат такава. Така процес на масивно печатане на пари ще се проведе и Швейцарски франк ще се вземе ролята на Euro ако почивките клиновете. За да защити фиксирания курс, те трябва да отпечатате милиарди или повече швейцарския франк. Това ще направи своя баланс слаб и цялата банкова система ще бъде в беда. Отделно от това си експозиция производно ще бъдат повече и банкова система работи повече от 7 пъти от брутния вътрешен продукт [БВП]. Така че, швейцарската банкова система е уязвима също.

JP Morgan има почти 100 долара трилиона деривати, Deutsche Bank с 50 пъти на ливъридж с нормална банкова приходи, Swiss Bank достатъчно твърде има ливъридж е една и съща навсякъде по света. С ефект на доминото, ако няколко банки, които имат този проблем означава всички банки се считат за безопасни. Това ще бъде важно колко бързо инвеститорите да излязат от тези видове система. Тук Gold и Silver ще дойде да играе и запази инвеститори пари безопасно. Оттук Gold ще достигне US $ 10,000 и Silver 500 щатски долара като минимални цели.


От KWN интервю с Ерик, каза, че който наистина е собственик на "злато". Златото всъщност идва от банката означава, че е естествено, собственост на Централната банка на тази държава. Ако държите Gold в банката означава една ден банка може да претендира за това "Gold" и я държи за тях. Това е най-доброто, което можете да го закупите от рафинерията като прясно отсечени една и тя не може да бъде проследено от централните банки. Така че, ако си купувате / имайте банки, централни банки могат да твърдят, че златото и ще ви даде една сертифициране "IOU". Така че я държи извън системата и купуват злато и "Сребърен" за да получат своята печалба.

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279