About.Me Finance-Ελλάδα Χρέος Lingering

«Η Ελλάδα του χρέους" εξακολουθεί να κρέμεται πάνω από την Ευρώπη από πριν και την πρύμνη αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών είχε στείλει σύγχυση μήνυμα στην αγορά. Οι αγορές απλά θεωρούσαν τους εαυτούς τους πάνω από 3 μήνες υψηλά, αλλά ακόμα η αγορά έχει σιγοβράζει για να προχωρήσουμε. Μετοχές Ασίας-Ειρηνικού είναι μόλις πάνω από 0,2% και ο Nikkei της Ιαπωνίας είναι μόνο διόγκωση μπροστά, όχι τόσο γρήγορα, ακόμη και αν γεν πάρει διεξοδικά από Δολάριο ΗΠΑ.



Κίνα φαίνεται να είναι στην αναβίωση, αλλά ακόμα το μέρος της κυβέρνησης εξακολουθεί να εκκρεμεί. Η αγορά ανταποκρίθηκε στο 0,8% την ανάπτυξη μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το 2008, με το Real Estate πιο σταθερή ζήτηση. Wall Street είναι πάρα πολύ σε μια κατάσταση γερός με αύξηση 0,22%, S & amp? P 500 από 0,17% και ο Nasdaq από την ανάπτυξη 0,11%. Ηνωμένες Πολιτείες Λιανικών Πωλήσεων είναι σχετικά υψηλή με κινείται προς τα πάνω, τα συναισθήματα πάρα παρουσιάζουν ενδείξεις για την ανοδική κίνηση και προσδοκία είναι λίγο υψηλή αυτό το έτος. Αυτό θα κάνει Δολάριο ΗΠΑ εκτιμούν περαιτέρω, την οποία ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δεν θα αρέσει. Έτσι, συναισθήματα είναι υψηλή αύξηση της επιτοκίου. Προσδοκία είναι εκεί το Σεπτέμβριο οι αγορές δείχνουν ακόμη σημάδι της αύξησης της μεσαίας και χαμηλής τομείς.


Αλλά αναμένουμε ότι η Επιτόκιο θα διατηρηθεί ίδια, αλλά θα πρέπει να επανεξεταστεί στα τέλη της δεκαετίας μέρος του έτους. Πρόεδρος Janet Yellen έχει περισσότερες προσδοκίες από εμάς, αλλά ακόμη αναβίωση των Ηνωμένων Πολιτειών οικονομία δεν είναι ακόμη αναγνώσιμο τώρα. Αν χαράτσι έχει λάβει χώρα, σίγουρα η ζήτηση που έχει δημιουργηθεί στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών θα διακόψει και τις δονήσεις του θα φθάσει στην παγκόσμια αγορά πάρα πολύ. Αυτή η κρίση στην Ελλάδα θα προσθέσει επίσης την αναταραχή και ας προχωρήσουμε προς τα κάτω.


Δολάριο ΗΠΑ κινείται πάνω από 94.322 σετ με 95.173 που ενώ γεν έχει υποχωρήσει λόγω της βαριάς ηλικία το βάρος της Green-Επιστροφή και αγόρασε 123,46 γεν ανά δολάριο από 122,46 γεν ανά δολάριο. Γερμανική πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με την Ελλάδα οικονομία, καθώς δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι της αναγέννησης και εξακολουθούν να κρέμονται γύρω για περισσότερες δικαιολογίες. ΔΝΤ είχε ήδη σταματήσει να συζητά με την Ελλάδα Οικονομίας, και ήδη σταματήσει τη συμφωνία. Ευρώ είχε πάρα χάσει τη λάμψη όπου έφτασε το 1,1232 δολάρια από 1,1387 δολάρια. Εάν η Γερμανία είναι σύμφωνη με "Ελλάδα Χρέος" Οικονομία, αυτόματα γερμανικές εταιρείες θα αντιμετωπίσουν την οργή πάρα πολύ. Οι διαφορές διεύρυνση, γι 'αυτό και το ΔΝΤ έχει ήδη φύγει από τις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει αρχίσει να τζογάρει όχι μόνο το μέλλον του, αλλά και το μέλλον της χώρας πάρα πολύ.


Τώρα, η Γερμανία άρχισαν να συζητούν σχετικά με την πτώχευση Ελλάδα Οικονομίας, αντί να κινείται με τις διαπραγματεύσεις προς τα εμπρός. Τιμές του αργού πετρελαίου βυθίζεται τώρα η Σαουδική Αραβία ξεκίνησε την αύξηση της παραγωγής για την κάλυψη των επερχόμενων ζήτηση τώρα. Brent αργό πετρέλαιο υποχώρησε 38 σεντς στα 64,73 δολάρια το βαρέλι και το αργό Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν περίπου 45 σεντ, [$ 60,32 / βαρέλι].


Σε αυτό το συγκλονιστικό τάση της αγοράς, που προτιμούν να αγοράζουν μετοχές Infosys Εταιρική τώρα πλανάται γύρω από Rs. 1988 και το ποσοστό αυτό θα πρέπει να σπάσει το ρεκόρ μέσα στους επόμενους 3 μήνες. Περιμένουμε και να παρακολουθούμε τα παιδιά. Ramaswami Seshasayee είναι το νέο Μη Εκτελεστικό Πρόεδρο της ομάδας. Έτσι, τα πράγματα θα πρέπει να αλλάζει και να δουλεύει με Infosys για τα τελευταία 4 χρόνια και επίσης ήταν μαζί τους για μια δεκαετία. Infosys στοιχηματίζει σε νέες υπηρεσίες και θα φτάσει μια μεγάλη πλατφόρμα από $ 20 δισεκατομμύρια πωλήσεις από το 2020 και τώρα με επίκεντρο εξαγορές και περισσότερες υπηρεσίες τεχνολογίας. Η αξία της μετοχής θα φθάσει Rs. 3000 μέχρι το τέλος του 2015. Αγοράστε τώρα και εξοικονομήστε χρήματα για αργότερα με την «Ελλάδα του χρέους".

Comments

Popular posts from this blog

Shannon V/s Seema Love Affair

Aboutme.Subinfinance - Greece Made Europe Bleed With A "No" Referendum

Buy Silver At $23.279